The Biz Cobby - Ho Ho Ho, Green Cobby.

Va kul!

Det finns så många ställen som jag skulle vilja resa till och det är verkligen underbart att resa och se nya saker och göra sak med ens nära och kära. Ja det är verkligen en härligt sak och något som man gärna gör så ofta det bara går.
Det finns så många olika sätt att resa på och man vill att det sk gå bra och att alla som man reser med ska vara nöjda och glada över resan. Det är härligt med både vinter semester och sol semester tycker jag. Det är så olika och jag kan inte riktigt säga vilken jag tycker bäst om för jag tycker om båda och vill gärna ha båda två om man kan .

Så avkopplande

Ja det är både avkopplande med skidsemester och med sol semester tycker jag, det som är skönt med skidsemester är att man är så skönt trött efter varje dag, och att sen sätta igång en eld äta god mat och spela kort och basta lite. Det är så otroligt avkopplande och skönt, verkligen något som är värt att göra. Att ta en buss till sälen och bara njuta några dagar är verkligen helt underbart och något som är så skönt och avkopplande att det är något som alla borde prova på om man inte redan har gjort det.
Men sen så är det ju även underbart att ligga på stranden och gotta sig i solen och bada i havet och känna håret bli härligt salt efter ett dopp idet blå. Att sen gå upp och göra iordning sig och gå ut och äta god mat på en restaurang det är ju också helt underbart och något som man verklige njuter av att göra. Så det finns fördelar med bägge och det är så skönt att göra båda sakerna så det är svårt att välja.